tisdag 13 januari 2009

Välkommen


till min blogg! Trevligt att du hittade hit! Hoppas att just du, kommer att finna något läsvärt, inspirerande och tänkvärt i mina inlägg. Jag kommer att skriva om livet i största allmänhet, men framförallt mitt stora intresse, trädgården som för tillfället ligger under en tung blötsnö som föll idag, men efter några månader frodas det förhoppningsvis i mina sålådor och trädgården håller kanske sakteliga på att vakna ur sin vintervila. Idag känns det dock väldigt avlägset.

Skapandet är min stora passion och det behöver inte alltid vara så märkvärdigt, det enkla är ofta det sköna, rena och stilfulla. Men visst händer det att jag håller i färgpaletten och drar några slag med penseln och färgen flödar över målarduken. Att vara kreativ går liksom i skov och nu just är det stiltje på den fronten. Kanske behövs vila för att kunna se möjligheter som med det mesta här i livet. Balans i tillvaron är väl värd att sträva efter.

Välkommen åter att titta in till min sida!

Må gott!

5 kommentarer:

HelenJ sa...

Hej! Så kul att du också börjat blogga här! Jag ser fram emot att få läsa många tänkvärda ord... /Helen

Anette sa...

Hej Bea! Så du har också startat en ny blogg. Jo, man blir lite trött på strulandet med trädgårdsbloggen. Jag har ju också en blogg här sedan ett par dagar så välkommen in och titta! Kram Anette

gittan sa...

Du läggs omgående till bland de bloggar jag följer=) Livsnjutare som gillar form och färg i naturen, där har vi mycket gemensamt. Min tanke med min nya blogg är inte att den ska handla så mycket om trädgård (om det nu går) utan mer om livet i allmänhet. Namnet "Livets glädjeämnen" innebär att jag försöker hitta små glädjeämnen i varje dag, helg som vardag - och dom finns där även om det ibland känns motigt. Hoppas du får en riktigt bra dag / kram gittan

X-blog sa...

Hej =)
Jag startade nyligen ny blogg jag med, men jag hoppas att strulet på Trädgårdsblogg är övergående så jag kan fortsätta mitt trädgårds-snack där. Här blir det om handarbete och pyssel.

Vacker bild, som vanligt !!!
Sköt om dig!

ylvahi sa...

Hej! Här kommer jag nog att titta in ofta. Håller på att starta en blogg till här. För det blir ju allt annat utom trädgård på TB.Så är det ju så mycket strul där, synd nog. Får se när jag kommer igång.
Ha det bra / Ylva